Logo ERP müşterileri için e-Devlet çözümlerinde kaçırılmayacak fırsatlardan yararlanın!

Kampanya geçerlilik tarihi: 14 Ağustos - 29 Eylül 2023

Kampanya koşulları

Kampanya 14 Ağustos - 29 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerlidir. 

Kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların mutlaka LEM sahibi olması gerekmektedir. 

Kampanyadan sadece 14 Ağustos 2023 ve sonrasında ilk defa eLogo müşterisi olan ve Logo GO ve Tiger ERP ürünlerine sahip olan müşterilerimiz faydalanabilir. Kampanya sadece güncel liste fiyatları üzerinden yapılan satın alımlarda geçerlidir. 

Kampanya kapsamında %35 indirimden yararlanmak için; e-Fatura, e-Arşiv Fatura veya e-Defter modüllerinden en az ikisinin ve kontör paketinin toplu olarak satın alınması gerekmektedir.

e-Devlet modülleri ile birlikte alınan ilave firmalar için de aynı oranda indirim uygulanacaktır.

e-Devlet modülleri ile birlikte satın alınan e-İhracat ve Dış Ticaret modülleri kampanyaya dahildir. Bu kapsamda; kampanya içeriğinde sunulan e-Devlet modüllerinden en az 2’sini alan müşteriler aynı sipariş içerisinde olmak koşulu ile isterlerse ek olarak e-İhracat ve Dış Ticaret ürünlerini de %35 indirimli olarak alabilirler.

e-Devlet modülleri içerisinde yer alan e-İrsaliye, Connect Banka modülleri ve e-Fatura Sunucu Lisansı Eklentisi kampanyaya dahil değildir.

Logo Yazılım ve eLogo, kampanya içeriği ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar. 

Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. 

10 Sipariş girişleri için kampanya kodunun ilgili alanda belirtilmesi gerekmektedir.

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için yasal mevzuata uygun çerezler kullanılır. Logo Yazılım VS Dijital sitemizi kullanarak bu çerezleri kabul etmiş olursunuz.

Teklif / Bilgi Alın