Logo Yazılım İndirim Kampanyası

Logo Yazılım Ürünlerinde Avantajlı Kampanya

Stok, sipariş, muhasebe kayıtları ve banka verilerine kadar tüm süreçlerini tek noktadan, tutarlı bir şekilde takip etmek isteyen işletmeler için kaçırılmayacak Logo Yazılım avantajları İş Ortağı VS Dijital’de 26 Eylül 2022’ye kadar sürecek.

Bu kapsamda mikro işletmeler için sunulan Logo Start 3 (üstelik e-Devlet içerikli) liste fiyatı olan 5.660 TL yerine, 3.890 TL’den satışa sunulacak. Yine bu dönem içerisinde Logo Start 3 satın alan müşterilerimize 500 kontör hediyesi bulunuyor. 

Logo KOBİ ve Kurumsal ERP çözümlerinde satın alımlarda geçerli %20 indirim aynı tarihe kadar sürecek. Bu kapsamda e-Devlet ürünü satın alacaklar için iki e-devlet modülü ve kontörde %25, üç e-Devlet modülü ve kontör için %30 indirim uygulanacak.

Mevcut e-Devlet modülü olmayan Logo Start kullanıcıları, geçmiş LEM bedelleri de dahil olmak üzere sadece 2.490 TL ödeyerek hem e-Devlet içeriğine sahip olabilir, hem güncel LEM sahibi olma fırsatını yakalayabilirler. Üstelik 500 kontör hediyesi ile birlikte.

Logo ERP çözümleri arasında yapılacak geçişlerde indirim kampanyasına dahil edildi. Kullandığınız ERP çözümünden, geçmek istediğiniz üst ürün için geçiş fiyatlarından %20 indirim şansı sunuluyor.

Geçmişe yönelik yenilenmemiş LEM’lerde avantajlı fiyatlar bulunuyor. 26 Eylül 2022 tarihine kadar;
- “3 yıl Geçmişe Yönelik LEM ve Standart LEM* alımlarında %35”,
- “4 yıl Geçmişe Yönelik LEM ve Standart LEM* alımlarında %45”,
- “5 yıl ve üzeri Geçmişe Yönelik LEM ve Standart LEM* alımlarında %55” indirim uygulanacak.
İndirimin geçerli olabilmesi için geçmişe yönelik LEM’ler ile birlikte Standart LEM satın alımı da yapılması gerekiyor.

İşinizde size rahatlık sağlayacak, iş takibinizi sorunsuz kılacak Logo çözümleri için VS’ye ulaşın, size en uygun çözümü birlikte belirleyelim, indirimli kampanya fiyatları ile siz de keyfini çıkarın!

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için yasal mevzuata uygun çerezler kullanılır. Logo Yazılım VS Dijital sitemizi kullanarak bu çerezleri kabul etmiş olursunuz.

Teklif / Bilgi Alın